Protikadilski blues

Med potekom civilne kvazinepokorščine, ki jo je organiziralo Združenje ponudnikov gostinskih storitev, so najbolj militantni protikadilci, člani Zveze za tobačno kontrolo, izvajali napovedano kontraakcijo – hodili so po lokalih po Sloveniji in fotografirali prekršitelje in lastnike, ki dopuščajo kajenje v svojih lokalih.

Prvič, odkar sem slišal za pomanjkanje genitalij, s katerim so se lotili nepokorščine, sem se od srca nasmejal. Namreč, predsednica Zveze za tobačno kontrolo. viš. med. sestra Mihaela Lovše se sedaj počuti prevarano. Oziroma, če citiram:

Lovšetova označuje akcijo prižiganja palčk zgolj za norčevanje, saj niso bili obveščeni, da v akciji gostincev ne bo šlo za organizirano dopuščanje kajenja v lokalih. “Naši člani so imeli zaradi obiskovanja lokalov veliko stroškov,” je še poudarila predsednica zveze za tobačno kontrolo.

MWAHAHAHAHAHA!

sestra Mihaela na levi: v. m. sestra Mihaela L. na levi

 • Share/Bookmark

7 odgovorov to “Protikadilski blues”

 1. Daisy komentira:

  LOL…prav jim je

 2. Fetalij W. Tyschew komentira:

  eee, je naslov naključje? :D

  so se pa ti, ki so preverjali, res pošteno nategnili… so bili pa nategnjeni tudi kadilci, da ne bo pomote, ker je večina mislila, da bodo pač lahko kadili… so bili primeri, ko niso slišali za tiste palčke in so težili kelnarjem, da naj jim dajo pepelnike, češ da se “danes lahko kadi” :)

 3. dinozaver komentira:

  No, tole je bila pa ena od bolj inteligentnih akcij v zadnjem času, pomanjkanje genitalij gor ali dol. Pri kajenju očitno ne poznamo šale…

 4. Mr. Mojo komentira:

  @Fetalij: kakopak (Sherlock)

 5. bentilnik komentira:

  Prav imajo. V demokratični državi kot Slovenija vsekakor je se kršilci zakonov, javnega reda in miru pred kršitvijo najavijo pristojnemu organu. Če ne stvar ni fer.

  Tudi g. Fetalij ima prav. Jaz sem šel na kavo in mislil, da lahko kadim in potem sem bil jezen.

 6. mmm komentira:

  Ah jaz vem za plac kjer tega zakona ne j… in normalno kadim, tako kot vsi ostali tam. O katerem placu govorim seveda ne bom povedal. Tale mamca pa naj kar pride tja si prov predstavlam ta prizor :D .

 7. einherjar komentira:

  Mmm: tudi jaz poznam in redno obiskujem tak prostor…

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !